Hasznos - Pályázatok

Erdei iskola és erdei óvoda hálózat infrastrukturális fejlesztése

Az NFÜ pályázatot írt ki az erdei iskola és erdei óvoda hálózat infrastrukturális fejlesztésére.
Az erdei iskolák és óvodák infrastrukturális fejlesztésével és a kapcsolódó képzés és tananyagfejlesztés támogatásával az erdei iskola és erdei óvoda szolgáltatás színvonalának emelése a cél. Info: az NFÜ honlapján.

Európai Bizottság pályázata

Erasmus fiatal vállalkozóknak címmel az Európai Bizottság pályázatot hirdet. A pályázat célja a vállalkozók mobilitását fokozó és elősegítő szervezetek tevékenységének támogatása. Pályázni 2011. október 17-ig lehet.

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet Gyermek - és ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek, (ifjúsági szakemberek) kompetenciafejlesztő képzéseinek támogatása.

NKA Népművészeti Szakmai Kollégium pályázata

A NKA Népművészeti Szakmai Kollégiuma pályázatot hirdet 2012. május 1. és 2012. augusztus 31. közötti időszakra rendezvények, konferenciák, fesztiválok és kiállítások megrendezésére. Pályázni 2011. augusztus 29-ig lehet.
www.nka.hu

Gyermekes családok közösségépítő üdülésének támogatása

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet nyílt pályázatot hirdet a Gyermekes családok közösségépítő üdülésének támogatására.
Pályázati határidő: 2011. augusztus 8.
A Minisztérium támogatni kívánja a gyermekeket nevelő családok közösségeinek belföldi, együttes pihenését és egyúttal a pályázó szervezetek közösségépítő, a családi értékeket képviselő, az üdülés helyszínén, az üdülés szerves részeként megvalósuló önkéntes tevékenységét illetve programját.
Elsősorban a három- és több gyermeket nevelő családok, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő családok, az egyszülős családok, valamint a fogyatékos vagy tartósan beteg gyermekeket nevelő családok közös üdülését támogatja a pályázat, valamint a nagyszülők részvételének lehetősége útján a generációk közötti együttműködést és kapcsolatépítést.
Bővebben: kormany.hu

"Az év önkéntes története"

Az Észak-magyarországi Civilekért Egyesület pályázatot hirdet "Az év önkéntes története" címmel.
Azon személyek történeteit, beszámolóit várják, akik eddigi életük során valamely civil szervezetnél önkéntes munkát végeztek. A beszámolóban ki kell térni arra, hogy melyik szervezetnél, mit és mikor tevékenykedett, mi volt a motivációja, hogyan érezte magát az önkénteskedés során.
A pályázatokat ide várják: info@nonprofit-tanacsadas.hu.
Beadási határidő: 2011. október 30.
Szavazni az ÉMCE honlapján lehet 2011. november 1. és december 31 között.

Minősített Könyvtár Díj

Minősített Könyvtár cím odaítélésére hirdet pályázatot a NEFMI
Pályázati határidő: 2011. május 22.
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium pályázatot hirdet a Minősített Könyvtár Díj odaítélésére. A címet azon könyvtáraknak és könyvtári tevékenységet folytató szervezeteknek ítélik meg, amelyek korszerűek, felhasználóbarátok és minőségszemléletűek.
Bővebb információ: a NEFMI honlapján.

Magyar Kultúra Kiadó pályázata

2011. február 14-től folyamatosan lehet jelentkezni a Magyar Kultúra Kiadó pályázatára, mellyel nyomtatott, rendszeres időközönként megjelentetett tájékoztató kiadvány (újság) kiadásának támogatják. Összesen 35 db pályázat támogatására van lehetőség.

Zöld Iránytű Alapítvány pályázata

A Zöld Iránytű Alapítvány pályázatot hirdet tanösvények építésére, felújítására és fenntartására. A vissza nem térítendő támogatás egész Magyarország területén igényelhető. Pályázni az alábbiakra lehet: természetes élőhelyek, védett természeti értékek bemutatását célzó tanösvények felújítására, kiépítésére és fenntartására.
Beadási határidő: 2011. április 12.
Bővebben: www.zoldiranytu.hu

KLK Tender Kft. pályázata

A KLK Tender Kft. pályázatot írt ki közösségi programok, rendezvények támogatására. Pályázni 2011. február 15-ig lehet. A támogatás 2011. április 15. és 2011. október 15. közt megvalósuló közösségi rendezvények, programok megszervezéséhez, lebonyolításához kérhető. www.klktender.hu

Oktatásért Közalapítvány pályázata