2007-es programjaink:

DiákHírhozó plakátunkkal - 2002 óta - a 14-18 éves korosztály számára nyújtunk segítséget. Médiatermékünk megjelentetésével a középiskolás diákok rendszeres tájékoztatását, informálását és aktivizálását tűztük ki célul. A plakát formájában megjelenő kiadvány főbb tartalmi elemeit a tanulmányokkal, kedvezményekkel kapcsolatos hírek, az ifjúságot érintő felhívások, közlemények, illetve az életmód-változtatásra sarkalló programok megjelentetése teszi ki. Rendszeres kapcsolatban állunk a fiatalokkal, ennek eredményeképpen a DiákHírhozó tartalmi alakításában jelentős segítséget, javaslatokat kapunk tőlük.

A világháló használatával napi kapcsolatot tarthatunk a hasonló tevékenységet folytató civil szerveződésekkel, csoportokkal, valamint tagjainkkal, önkénteseinkkel. Az Internettel otthon nem rendelkező fiatal felnőttek, tagjaink, illetve önkénteseink előtt is nyitva áll irodánk.

A 2002 óta nagy sikerrel és látogatottsággal megrendezett Továbbtanulási Tájékoztató Nap elnevezésű rendezvényünkkel naprakész információkkal segítjük eligazítani a továbbtanulni vágyó fiatalokat a felsőoktatás útvesztőiben. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a fogyatékos és/vagy hátrányos helyzetű fiatalok továbbtanulási lehetőségeiről is megfelelő tájékoztatást nyújtsunk, így megkönnyítve számukra a továbbtanulási esélyeik megismerését. Szeptember 29-én megtartott győri programunk látogatottsága 300 fő körüli volt, és tovább emelték a számot a fellépő iskolák közreműködői.